Optimering

sukils billede

Nu hvor jeg ikke kan træne igennem pga. ømhed i min højre lægmuskel, har jeg kastet mig over kostoptimering ifm. ultraløb. Jeg håber, at kunne ændre kroppens energiomsætning ved at spise og træne smart. I dag har jeg været i netto på jagt efter madvare med så højt indhold af fedt samtidigt med så lavt indhold af kulhydrater som muligt. F.eks. smør, som jeg normalt ikke spiser, mayonaise, fløde, grøntsager, makrel på dåse, fiskeolie......

Denne kur, hvor man max. må indtage 50 g. kulhydrater pr. dag skal få kroppen til at forbrænde fedt i højere grad på bekostning af det normale brændstof kulhydraterne. Det bliver en stor udfordring, da jeg elsker sodavand, slik, chokolade og alt slags mad. Det giver god mening, hvis jeg skal løbe langt for, at få slået fedtforbrændingsmotoren til. På den måde kan jeg løbe mere økonomisk og længere på literen!

På lørdag starter min LCHF kur. Mit første træningspas starter om morgen uden indtagelse af morgenmad, vælter jeg ud af sengen og løber en maraton i tempo 6:00-6:30 min/km. uden indtagelse af energi eller vand under løbeturen. Når jeg kommer hjem får jeg mit første måltid efter kuren. Derefter skal jeg til næste træningspas. Ved at belaste/stresse kroppen, håber jeg på at presse citronen så meget at min fedtforbrændingen når så højt et niveau som muligt. Hvis det kan lade sig gøre vil jeg forsætte med træningsprogrammet de næste 5-7 dage, hvor efter kuren stopper med en 2 dages faste kur.

Denne kur skal hjælpe mig på min videre færd med at indfrie mine drømme om at nå over 200 km. i løbet af dette år :-)

 

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.
 • AB
  ABs billede
  Kommunikation med andre løbere. Køb/salg af startnumre. Få gode råd af andre løbere.
 • Lenes billede
  En personlig fortælling om at finde tid og lyst til motion.
 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15417:

Jesper B. Jensems billede
Løber lidt af hvert fra 3 km til marathon og lidt trailløb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk