Min første løbeskade

sukils billede

Ja, den skulle komme. Så den godt i bakspejlet, undlod at reagere på den og kørte derudad. Min venstre fod under buen, har været hævet og givet mig smerter, helt velfortjent, når man ikke passer på. Efter et hårdt løb, slapper man af og køre stille og rolig træningsmængden op. Jeg troede ikke lige, at jeg også skulle restituere mig og kørte dermed et hårdt program, som endte med en fodskade.

 

Har derfor i den forløbne uge ofte besøgt havnebadet på Islands Brygge for at dyppe tæerne! Jeg er også lige blevet medlem af Vinterbad Bryggen og glæder mig til at bade, når det bliver vinter under forudsætning at de får lavet en sauna wink Ja, en kold afvaskning kan man godt bruge, når man mister jordforbindelsen.

 

Næsten weekend står der sprint for veteraner i Holbæk på mit program. Jeg skal løbe 100 meter, 200 meter og 400 meter sprint. Jeg satser på 200 meter bliver min yndlingsdistance. Har iøvrigt aldrig løbet disse distancer og dermed kan der kun blive tale om 3 nye PR'er Næste uges program bliver en kombination af sprinttræning og få masser af kilometer i benene igen.

 

Præcis om en uge skal jeg starte et 7-dages program, hvor jeg skal løbe mindst 500 km. og tabe mig mindst 5 kg. Jeg har ferie og skal prøve om kroppen kan håndtere at løbe mindst 80-100 km. om dagen. Hvis det går godt, vil jeg tilmelde mig et 6 dages løb næste år. Dette eksperiment, glæder jeg mig til, da jeg selv kan vælge ruten, længden og hvornår jeg vil løbe. De erfaringer jeg får ved dette eksperiment, giver mig et godt grundlag for, hvad min krop kan tåle og hvor grænsen for min fysiske formåen befinder sig i øjeblikket.

 

mvh. Sukil

 

 

 

 

 

 

#1

Tomass billede

Hej Sukil

Hmm, hvordan kan du ærge dig over en skade og samtidig planlægge et ekstremt hårdt løb om en uge? Det lyder ikke til at være godt for skadens heling?? frown

#2

sukils billede

Hej Tomas

4 dage uden løb og kuldebehandling og fodmassage hver dag, har hjulpet smiley Jeg løb forsigtig 5 km i fredags og endnu 5 km om lørdagen. Søndag 2x10 km. plus intervaltræning. Denne forsigtige opstart har givet mig den nødvendige tiltro til, at det godt kan lade sig gøre. Jeg har planlagt næste uge med de 500 km. i lang tid og hvis benene kan holde, køre jeg det igennem. Jeg skal nok være opmærksom på kroppens signaler og hvis der dukker smerte op, er jeg så meget en kylling, at jeg nok skal stoppe mit eksperiment.

 

Ellers har du ret. Almindeligvis skal man sikre sig at man er sin skade kvit, før man begynder på at løbe igen.

 

mvh. Sukil

#3

Peter Henriksens billede

Hej Sukil

Du er jo fuldstændig vanvittig. Det er sgu en fornøjelse at følge dig. For det går jo meget godt, må man sige! :-)

Hilsen

Peter

 

 

Læs om barfodsløb, minimalistiske løbesko, Pose Running og løb for sjov:
http://piskeben.blogspot.com

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jørgen Meier Sørensens billede
  En stor oplevelse med Stockholm maraton den 28.5. Vi var 10 (mandlige) løbere fra Morud (ved Odense) og alle kom fint igennem. Det har sin charme, at vi kommer flere af sted - nogle at dele løb og...
 • Ann-Dortes billede
  Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning
 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • Magnus123s billede
  I denne blog vil jeg bare gerne have nogle gode råd omkring løbetræning og hvordan jeg kan bibeholde motivationen!
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk