Klar til nye udfordringer

sukils billede

Jeg har brug for at tænke klart og denne blog fastholder mit fokus på løb. Den røde tråd med at beskrive min udvikling som løber, er vigtig for mig at fastholde og derfor efter en lang pause, er jeg klar til nye udfordringer.

 

Min besættelse med at løbe 24 timers løb er stoppet. Det var hverken fugl eller fisk, distancen bragte mig ikke videre og gav mig mange mentale tæsk og satte min løbeudvikling tilbage. For at komme videre, har jeg definitiv droppet denne distance, som har været en slags mental mur, der har stoppet mig hver gang uden undtagelse....... 

 

Løb, især de lange distancer, er en slags byrde, der bliver konkret. Man kan mærke det, løbe igennem og måske i glimt opleve en frihed, et rum udenfor virkeligheden. Siden sidst har jeg deltaget i et 6 dages løb i Norge i 2015. Det var et fantastisk løb. Mit hjerte hungre efter at opleve det samme igen. Derfor har jeg tilmeldt mig et 6 dages løb i Ungarn i starten af maj md. 2016.

 

At være i gang mange dage i træk, passer godt til mig. Jeg kan godt lide at løbe langsom, holde en lav puls, uden at det gøre ondt i kroppen. Det passer mig bedre at være multidagsløber. Jeg har endelig fundet min rette hylde. Det er i den retning jeg søger udfordringer som både menneske og løber.

 

Normalt deltager jeg i ca. 10-15 stævner om året. I år prøver jeg at skære unødvendige småløb fra og holde fokus på 3 vigtige stævner.

1. 6 dages løb i Ungarn (maj md.) mål: 800 km.

2. 24 timers cykelløb på Fyn (juni md.) mål: 500-600 km.

3. En triple ironman distancen i Tyskland (juli md.) 11,4 km. svøm, 540 km. cykling og 126,5 km. løb

 

Mvh. Sukil

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15417:

Jesper B. Jensems billede
Løber lidt af hvert fra 3 km til marathon og lidt trailløb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk