Hvad er jeg? en Cocio ?

sukils billede

40 % motionist, 35 % ultraløber, 15 % konkurrencemenneske og 10 % hurtigløber. Det kunne sikkert illustreres som et lagkagediagram, så derfor undlader jeg at gøre det. Fordelingen viser et subjektivt øjebliksbillede. Det skulle gerne ændres i løbet af sæsonen. Specielt konkurrencementaliteten, skal der arbejdes med. Før i tiden, betød det intet for mig om jeg tabte eller vandt en fodboldkamp, så længe det var en god, spændende kamp og jeg ikke lavede straffesparksmiley I badminton spillede jeg altid dårligere, hvis min modstander spillede under mit niveau. Jeg besidder ikke et dræberinstinkt eller et brændende ønske om blive nr. 1. Alt dette skal ændres gradvis, så jeg bliver mere fokuseret på placering og tiden, når der skal løbes konkurrence. Min base som løber, er, at jeg identificerer mig mest som motionsløber. Det tager tid at komme af med gamle vaner og få nye, der peger mere i retning mod de 3 andre områder, som helst skal vokse i takt med antal løb og brugbare resultater.  Jeg venter på tilbagefald og i går havde jeg utrolig stor trang til at ryge igen sad. Det har jeg ellers ikke haft i meget lang tid. En positiv ændring er dog sket i løbet af ugen. Vi har lavet en aftale i familen om at droppe slik og chokolade i en uge. Denne aftale har jeg indtil videre overholdt og vil forsætte med det, indtil jeg få et tilbagefald..... Så farvel til p-tærter i denne omgang og ca. 2 kilo slik/chokolade om ugen. Min erstartning er kakaomælk, især Cocio, smager fantastisk med dejlig flødeagtig overtoner, selvom der er kun 2 % fedt !

 

Mvh. Sukil

#1

Jens Bos billede

Det er nok en beskrivelse, som passer på rigtig mange løbere - selvom 2 kg. slik om ugen nok er lige i overkanten ;-)

Jeg har det selv sådan, at det er svært at holde igen, og at lidt slik bare giver lyst til mere. For mig er det alt eller intet - i perioder intet og i andre perioder alt...

Og så det med konkurrencementaliteten: Det er selvfølgelig godt at kunne sætte sig op til et løb og VILLE vinde, men det er bestemt også en kvalitet ikke at gå op i placeringer. Man får altså en anden oplevelse af det sociale ved at løbe, hvis ikke man ser alle andre som konkurrenter, der står i vejen for ens ambitioner.

I dit tilfælde er det vil tiden, som er din fjende - ikke om du bliver nummer 1, 2 eller 3, når blot du når dit mål om 200 km. på 24 timer??

God træning yes

#2

sukils billede

Til Jens Bo

Tak for din kommentar. Den sidder lige i øjet ;-) Ang. konkurrencementaliteten, nyder jeg løb, hvor jeg har overskud til at være tilstede i løbet samtidig med, at man få en god tid.  Sidste år indgik jeg et væddemål med 2 stærke triathleter fra min klub, som begge fik podiepladser og kom på age group landsholdet sidste år. Vi har væddet om, hvem der først få en podieplads i år! Denne krølle på halen, skal udmøntes i en placering i år. Væddetmålet handler udelukkende om håneretten og måske en omgang øl til klubfesten!

mvh. Sukil

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...
 • Jyt's billede
  Det kan jeg så ikke . . . .men jeg kan løbe 100 meter :-) … og det er da en start
 • Ann-Dortes billede
  Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk