Hjælp søges

sukils billede

Jeg er ved at miste mit fokus....hjælp søges? De mål jeg har stille mig selv, er langsom ved at forsvinde i horisonten. Hvad nytter det? giver det overhovedet nogen mening, at løbe så langt? Hvad skal jeg bevise? Det værste er, at jeg skal vente over 5 md. før jeg for alvor skal i aktion. Gassen er ved at sive ud af ballonen. Min situation minder lidt om skaknovellen, hvor hovedpersonen spiller skak mod sig selv i en celle under 2. verdenskrig og køre sig selv psykisk helt ud til afgrunden. Det lyder sgu dramatisk, nej, jeg er bare utålmodig og hader at planlægge ting i god tid. Der er en ting, jeg elsker ved løb og det er spurte over målstregen, som cykelmyggen Egon uden cykel. Jeg forvandler mig til et andet væsen, når jeg visuelt ser stregen. Mit åndedræt bliver roligt uanset hvor mange kilometer jeg har løbet i forvejen. Kroppen bliver anspændt på en afslappet måde og mentalt får jeg 2 ekstra gear, derfor elsker jeg en hård spurt, hvor man presser hinanden til en anden dimension. Nedturen kom i denne uge, hvor jeg stoppede helt op ca. 10-15 meter fra stregen. Psykisk havde jeg intet. Det var tale om det sidste interval på 300 meter. Der manglede bare 10-15 meter før dagens træning var overstået. Alligevel stoppede jeg helt op. Det er et dårlig varsel. Hjælp søges, i stedet for at spille "skak" med mig selv, burde jeg måske søge en coach, der kan give mig redskaber/inspiration til klare den lange ventetid. Har du et godt råd, så giv mig ét. Alt kan bruges.....

 

mvh. Sukil

#1

kjeld nørregaards billede

kære sukil

du skal da bare glæde dig over at der er mindst 5 mdr. til du skal løbe - personeligt er optakten og planlægningen den mest spændende. er der fremgang, kan jeg løbe længrer, hurtiger, træner jeg rigtig.

hvis focus er ved at forsvinde - så tænk 30 år fremad du sidder som far - farfar eller hvad ved jeg og kan kun fortælle jeg var ikke mental stærk nok til at løbe de mange kilometer jeg havde sat mig for gennemføre.

min min dreng, pige du kan godt - vil de tro på det.

du vil ærge dig i mange år når du ser tilbage på dit liv. hvis du kan opgive med denne målsætning - hvad så med andre målsætninger der vil komme senere i livet.

men først og fremmest skal du gøre det for din egen skyld - du kan du vil og du tør.

jeg selv der er 67 år prøver at træne til at gennemføre en 100 km. på bornholm i august - og kun en skade vil kunne forhindre at jeg stiller op.

jeg håber du kommer over din selvmilidenhed og får spænt skoene igen - kom igang (løb)

med mange hilsner kjeld

#2

Jens Bos billede

Rigtig god pointe af Kjeld. Jeg kan kun supplere med forslag om at dele den kommende periode op i nogle mindre delmål. Fokuser på det næste løb og glæd dig over at gennemføre det efter planen. Motivationen og glæde skal nok komme igen. Det ville være underigt at det var én lang opadgående kurve.

Held og lykke.

 

#3

Martin kristjansens billede

Hej Sukil.

Tror også du skal fokusere på dine mindre delmål, frem mod de større mål senere på året. Og du har jo en del mål i år, kan jeg se via din keeponmoving.dk, hvor jeg også selv er medlem. Og jeg følger faktisk lidt med i din træning, og respekt for dine mange træningspas du kan nå på et døgn.

Skal også selv løbe CPH 100 km i Albertslund i år. Og ved sidste års CPH 100 km mødte jeg dig faktisk i depot, hvor du udgik, og jeg var nået 70-80 km. Vi nåede lige at snakke kort om at du udgik, og hvor mange km jeg manglede endnu.

Jeg har selv fokus på de mindre mål og træningen op mod dem. For tror på at en fokusering her og nu forhåbentlig vil lønne sig på de store mål, som for mig er ny pr på 100 km og 100 miles i mors i sep.  

Har desuden også fokus på min kost op og undervejs mod løbet, da jeg har hang til "løbermave" ;-)

Men vi ses på søndag til Sydkystmarathon, selvom jeg nok kun ser skosålerne fra dig;-) Men god tur og tak for god inspiration..

Mvh

Martin Kristjansen

#4

Sidsel Petersens billede

Kan se du har fået et par gode råd! Så derfor ingen råd herfra, men bare en spandfuld gode tanker, som jeg håber kan hjælpe dig back on track - for jeg ville så gerne joine dig på et par runder i Viborg, og se dig lave et fantastisk resultat! :)

#5

sukils billede

Tak til dig, Kjeld Nørregaard, for dit gode råd om, at se det i "et større tidsperspektiv". Hvor er det sejt, at du i en alder af 67 år vil kaste dig ud i "100 års ensomhed" så endda på Bornholm surprise. Jeg vil holde øje med dit løb og vil bare sige good luck! At dele et stort mål op i mindre etaper undervejs, er en rigtig god idé - her tænker jeg straks på på Tour de France. Det må jeg arbejde videre med Jens Bo. Jeg har også set dit navn, Martin, ved flere lejligheder. Du er en aktiv løber. Jeg håber på, at få hilst ordentlig på dig til sydkystmaraton. Sidsel Petersen, du er et frisk pust i løbeverden og en grund til, at jeg "kommer forbi" aktiv træning, hvor du har din glimrende blog. Jeg "elsker" din baggrund som badmintonspiller....har selv spillet det som dreng! Vil gerne udfordre dig til en kamp, er dog bange for, at du vil give mig en sæk og banen er for lille til at løbe fra dig smiley

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk