Gled i olien

sukils billede

Mit hemmelige våben mod DOMS er baby badeolie uden parfume og parabener! Har tidligere puttet et par dråber i børnenes badekar for at fedte og blødgøre deres hud. Til min egen store overraskelse, bruger jeg nu dette produkt hver dag på mig selv! Efter et træningspas smøre jeg olien på benene og fødderne og derefter får bentøjet ellers en gang opfriskende massage smiley  Hvis jeg havde råd og tid ville jeg går til en sportsmassør hver uge. Der er måske ikke videnskabelige belæg, for at det skulle hjælpe mod ømme muskler efter en hård gang træning/konkurrence, men jeg er blevet afhængig af det. Jeg fik løbet omkring 169 km. i denne uge. Min mængdetræning er slut for denne gang og jeg vil prøve at få flere hårde kvalitetspas ind i mit ugeprogram. Derfor er jeg på vej ind i FIF og deres atletikafd. Havde i torsdag mit første træningspas på deres atletikstadion og glæder mig allerede til næste træningsdag på mandag. Sprintdistancen går kun til 400 meter og som ultraløber burde jeg kunne overkomme det.........Mere følger senere. Min udmeldning om at løbe 50 k. med 4:30 min/km. holdt slet ikke. Jeg "gled i olien" bogstavelig talt. Jeg var ikke oplagt på dagen og lagde for hårdt ud med 4:10 min/km. Det er utroligt at voksne mennesker kan lave den samme fejl igen og igen wink  Lidt skuffende endte jeg med en fart på 4:40 min/km. Dagen efter, om søndagen, løb jeg med Sparta's hold 3. Deres ene fartholder Sirus, er en myndig og dygtig fartholder, fik alle på holdet igennem 22 km. med et snit på 4:30 min/km. Sparta + fartholder + babyoil sørger for tilsammen, at du undgå DOMS og kan æde kilometer efter kilometer, uge efter uge. Nu skal der ikke ædes rå asfalt i samme mængde, mere kunstofsbane i oval form. Jeg stræber efter et godt resultat på min første konkurrence i år. Om 2 uger, skydes løbesæsonen ind med den første alvorlige test, sydkystmaraton. Mit mål er en tid omkring 3 timer. Jeg håber på, at koble mig på en gruppe, der kan holde en god pace! Det ville være en fed service, hvis man kunne leje en personlig fartholder fra Sparta, helst uden ballon smiley

#1

Morten Lassens billede

I min verden står DOMS for Dansk Oliemåler Service...  men hvad er det for noget DOMS du snakker om? :D

#2

sukils billede

Hej Morten

Den var god :o) Delayed onset muscle soreness (DOMS). Kort fortalt handler det om at musklerne efter ex. marathonløb, er helt smadrede. Ømheden, de stive ben, holder som regel i 72 timer, før det går væk. Min træning, har som mål at nedbringe denne DOMS. Mao. jeg skal kunne løbe dagen efter et hårdt løb!

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Maibritt Skovgaard Rodam Sørenens billede
  Bloggen giver et indblik i de forskellige løb jeg deltager i, billeder fra træningsture og meget andet. Næste mål er 100 km til april. Alt besøg er værdsat:)
 • Dilyans billede
  ...
 • ann levisens billede
  Jeg vil skrive om det at løbe med hoftedysplasi i begge hofter.
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk