Fedtkuren 4. dag

sukils billede

Det bliver et kort indlæg.....Dagens tur var mentalt hårdt pga. regn og vind. Havde undervejs flere gange lyst til at smutte hjem og få varmen. Snacks kan jeg ikke undvære, har jeg fundet ud af........Blårbær med fløde smager vidunderligt.

 

Håber denne øvelse giver mig en bedre forbrændingsmotor ellers er det godt nok spild af tid.......Om 1½ uge tager jeg til Finland og løber et 24 timers løb. Har ingen store forventninger til løbet, da jeg ikke har kunnet træne normalt pga. min lægproblemer. Hvis de næste dage ikke snart giver mig bedre ben, ser det håbløs ud til konkurrencen. Pt. kan jeg kun løbe langsomt og ømheden sidder stadigvæk og få min skridtafvikling til at være mere krampagtigt. Spænder for meget i stedet for at slappe af både ved skulder og i selve landingen. 

 

Jeg mærker ikke noget til manglende væske ej heller energiindtag (undtagelsen var i søndags). Det som ærgrer mig er den forholdsvise lange restitutionstid. Jeg burde være mere frisk og kunne løbe uden ømme ben hver dag......Jeg håber ved at løbe langt hver dag, at kunne korrigere den måde jeg løber på (teknik) og derved slippe af med min skade, som jeg mener skyldes en uhensigtsmæssigt landing?

 

Ben = 6 Maven = 7 Hovedet = 6 Vægt = 76,4 kg. Samlet distance = 42 + 119 = 161 km.

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • AB
  ABs billede
  Kommunikation med andre løbere. Køb/salg af startnumre. Få gode råd af andre løbere.
 • Lasses billede
  LØst og fast om mine oplevelser med løb
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • Fagerlunds billede
  Min beskrivelse af de motionsløb jeg har deltaget i.
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15417:

Jesper B. Jensems billede
Løber lidt af hvert fra 3 km til marathon og lidt trailløb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk