Er festen slut?

sukils billede

På lørdag d. 26/4 afholdes der DM i 100 km. i Vallensbæk/Albertslund. Dette "bjerg" ser jeg ikke frem til....... Om foråret, hvor man kan nyde det gode vejr til en rask løbetur, er jeg på vej ind i en mindre depression. Jeg er ked af det indeni og føler mig tom og forladt. Disse udsving, kommer heldigvis sjældent, men er et tegn på, at man er et menneske og ikke nødvendigvis en "løbemaskine". Det er faktisk også en af årsagerne til, at jeg startede med at løbe. Gode løbeture de seneste år har haft en positiv effekt på min mentale helbred og det har hjulpet mig, ingen tvivl om det. 

Hvordan kommer jeg videre? Jeg ved af erfaring at det går over, helt af sig selv. Det tager bare sin tid. Jeg har brug for at være mig selv og her hjælpe det nok med et langt løb på lørdag. Løbet kan godt hen og blive en slags "mental bilvask", håber det bliver diamant vask med ekstra tørring. 

Kan man købe sig til at blive bare lidt mere glad/lykkelig? Jeg prøver ihærdigt, har lige købt en cykel til en ironmanstævne, en top smart cykelhjelm og cykelsko som matcher til min nye cykel. Har det hjulpet på mit humør at købe noget nyt gear? Næ, gider ingen gang at trille på min nye cykel, selvom vejret har været fantastisk den sidste uges tid. Jeg var også forbi magasin på kongens nytorv og nej, der var ingenting der fristede mig.

Det eneste der holder mig oppe for tiden er mit daglige kick af Coca cola og slik. Det går faktisk bedre, køber ikke mere store æsker á la 400 gr. toblerone, men kan nøjes med 200 gr. æsker. Selv min trang til søde drikke er der sket en stille revolution. Jeg kan nu drikke, uden at spytte det ud, cola zero! Jeg er på rette vej....

Er det overtræning, der påvirker mit humør? Nej, symptomer på overtræning eller totalt afhængighed af motion (adrenalinkick), kender jeg intet til. Men kan godt rundt i miljøet, se andre løbere være mere manisk og dybt afhængige :-)

Jeg skal høre noget musik bl.a. Nirvana, Sort Sol, U2 og Prince. Til daglig og på mine løbeture høre jeg ikke musik. Men musik kan frembringe/forstærke følelser som kan give farve på tilværelsen. Det vil hjælpe mig her og nu og ikke mindst tænke på, at min store datter på 16 år snart kommer hjem på besøg fra England.

Snart kommer den gode tid uden birkepollen og forårsdepression. Så skal der cykles på min fine nye cykel og verden skal ses gennem min nye sorte hjelm med sort visir.

 

mvh. Sukil

 

 

 

 

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Christian Solholms billede
  Lidt ligesom at man skal holde sig selv i ørene og disciplinen i top. Så er det lidt det samme, når det kommer til at drive virksomhed. Skal man være selvstændig eller iværksætter, skal disciplinen...
 • Lone1967s billede
  Kan jeg blive marathonløber - har jeg evnen, tiden og modet? Dette er min blog om at blive marathonløber inden 15/10 2012 (12 måneder)
 • Bramming IF Motions billede
  Udover testløbene, vil jeg på denne blog, forsøge at beskrive nogle af de løb jeg deltager i, men ikke selv skal være testløber på.
 • Mikkels billede
  Jeg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15417:

Jesper B. Jensems billede
Løber lidt af hvert fra 3 km til marathon og lidt trailløb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk