5. dag

sukils billede

Krisen, som var under opsejling fra igår, udeblev.....Det blev kun til et skvulp! Babypudder hjalp på de ømme, hævede områder ved lårerne. Vablerne har jeg fået prikket hul på her til aften og sat sportstape på, en anbefaling af Søren RaSor, en anderkendt ultraløber. Det hele skulle nu virke igen smiley

 

Benene får en 6'er og hovedet det samme. Det er temmelig ensomt at løbe så mange timer uden at sige hej. Jeg håber ikke at folk opfatter mig som en galning? I løbet af de 345 km. som jeg har løbet, har jeg kun hilst på 4-5 personer. Stof til eftertanke. Selvom jeg løber rundt og rundt i min bydel, Vanløse, kender vi ikke hinanden.

 

Dagens bedste oplevelse: Få støtte og opbakning fra min løbeklub Frederiksberg idrætsforening. Fik lige en kort spurt bare for at mærke en fart, som kan sætte atomer og tanker på plads.

 

Dagens dårligste oplevelse: angryangryangry kan ikke oplyses af private årsager.

 

En venlig sjæl har linket denne blog på den norske hjemmeside Kondis.no under idrett og ultra!

24-timerstrening

Sukil har et mål om å løpe over 200 km på 24 timer. Denne uka skal han gjennomføre 500 km trening.
 
 
Bonustrack: Hvis du vil se min debut på 200 meter sprint fra i lørdags, så klik på nedenstående link. Jeg løb 200 meter på 27,40 sekunder svarende til  2:18 min/km. eller 26 km/t.
 
 
 

#1

Leon S Hansens billede

Hej Sukil

jeg er så en af de 4-5 personer som du har hilst på. Du skal bare smile noget mere når du løber, så er der flere der hilser.

jeg håber ikke at du tror at du skal løbe så mange km om ugen, for at kunne komme over 200 km på 24 timer.

jeg vil mene at alt mellem 100 og 180 km er rigeligt. Variation i træningen er mere vigtig, og så hvad der foregår mellem ørerne.

jeg håber at du når dine mål.

Vi ses ved Damhussøen en dag.

Hilsen

Leon

#2

Per A Heskestads billede

Jeg følger med - fra Norge. Heia, heia - og du klarer dette!!! Det du vil nok - det klarer du. 8 stk løp fra Trondheim til Oslo - 500 km - i forrige uke. 
 

#3

sukils billede

Til Per A Heskestad

Jeg havde tilkendegivet at deltage i løbet Trondheim til Oslo, så ændrede de løbsdatoerne desværre... Jeg har fulgt løbet lidt fra afstand. De norske gutter løber fantastico avanti.....I det hele taget beundre jeg de norske ultraløbere, så 2 af dem løbe på Bornholm sidste år !

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • KaTrineSs billede
  Jeg har sat mig for at ville gemmenføre et løb på 10 km lige inden eller i starten af næste sommerferie. Jeg har ingen idé om mit mål er urealistisk eller om det faktisk er opnåeligt. Jeg ved heller...
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...
 • Per
  Pers billede
  Følg Michael og mig op til, og under vores tur Kattegat Rundt i løbesko og på cykel i maj/juni 2014
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15428:

Larss billede
Løbebegynder. Bruger det som en del af en bredere motionsstrategi med cykling og styrketræning. Mål...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk